Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; theme_MenuItem has a deprecated constructor in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-content/themes/emvelomobiel-website-4-online/library/navigation.php on line 245 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; VMenuWidget has a deprecated constructor in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-content/themes/emvelomobiel-website-4-online/library/widgets.php on line 126 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; LoginWidget has a deprecated constructor in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-content/themes/emvelomobiel-website-4-online/library/widgets.php on line 205 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in VMenuWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3986 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in LoginWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3986 Wie zijn wij | EMvelomobiel.be
En nog een WordPress website
Get Adobe Flash player

Ik stel ons even voor:

Mady is de vrouw waar ik al enkele jaren mee samenleef. Samen hebben we het geluk gehad om de woonst te kopen van vroegere wielrenner, Fedor Den Hertog. Een fietser bekend door zijn fietsprestaties en… door de fietsenwinkel die hij hier vroeger heeft gerund. Die ik tevens als kind kende en waar ik toen mijn fietsonderdelen kwam kopen. De ideale plaats om de kriebel die ik reeds lang in mij voel borrelen, in vervulling te brengen.

Ik ben Etienne, een fietser in hart en nieren. Van kleins af aan rijd ik met de fiets. Verschillende koersen en crossen heb ik gereden en behaalde verscheidende plaatsen op het podium, tot vrolijk jolijt van mijn ouders. Mijn woon- werkverplaatsing heb ik steeds overbrugt met de fiets. De fietspaden hier in Limburg zijn dan ook de kers op de taart voor lange, toffe fietstochten doordat alles via het fietsroutenetwerk duidelijk en makkelijk te berijden is. Maar mijn ritten beperk(t)en zich zeker niet tot Limburg. Gans België heb ik door de jaren heen doorkruist op fietswielen. Echter komt er een tijd in je leven dat de winterse koude, nattigheid en gure wind je wel eens parten speelt. Eerst probeer je door nóg betere en kwalitatievere kledij EN nóg dikkere handschoenen aan te schaffen het te minimaliseren maar eenmaal de koude in je lijf en op je botten zit, hebben die kwaliteitskledij en dikkere handschoenen weinig of geen nut meer. Als dat je moed soms doet zakken en stilletjes  meer en meer aantast terwijl je steevast blijft volharden om met de fiets je traject naar en van het werk te doen, ga je beetje bij beetje uitkijken naar alternatieve oplossingen. En zo is mijn avontuur begonnen met mijn aankoop van mijn Quest, nu zo’n 2 jaar geleden. 

Door de goede samenwerking die we hebben met de oprichters van de Velomobielen alsook het vertrouwen, de verfijnde afwerking van deze ligfietsen, het aangename van het rijden met en in de Velomobielen, zijn we tot het besluit gekomen om een dealership aan te gaan met Velomobiel.nl

Ideaal gelegen aan de rand van België, Nederland, Duitsland, en Frankrijk toch niet al te ver hier vandaan, verkopen we Velomobielen, zorgen we voor het onderhoud, reparaties na een kleine/ grote crash, voorzien wij u van de gewenste onderdelen, … Indien deze niet in stock zijn bij ons, zorgen we asap voor de door u bestelde onderdelen of artikelen. U kunt ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer gespecifieerdere informatie in verband met het juiste onderdeel, verzendingen, afhaling, etc.

Na afspraak kan er eventueel een testritje worden gemaakt met één van onze Velomobielfietsen. Zo weet u hoe het aanvoelt om er mee te rijden en beleeft u de kick die elke Velomobieler heeft!

De slogan luidt dan ook “Fietsen gemaakt door fietsers“!

Vriendelijke groet

Mady en Etienne

Copyright © 2012. All Rights Reserved. 

Created by Mady De Boel