Fietsen gemaakt door fietsers
Get Adobe Flash player

De dag begon vroeg… op het programma stond onze laatste afspraak met Ymte en co (Velomobiel.nl) vóór onze officiële opening.

Uiteraard sta ik eveneens 100 % achter de velomobielen door hun fijne afwerking, door de mooie stroming die de vorm geeft, door het enthousiasme waardoor “de mannen” er steeds over praten, de kwaliteit en zoveel meer. Jammer genoeg had ik nog niet persoonlijk DE kick beleefd aangezien Etienne’s Quest te groot is voor mijn gestalte (1m59) en tot op heden de kans niet gehad/ genomen om in de Quest XS plaats te nemen tot… Jan vandaag dit voorstel deed.

Mijn rechtervoet plaatse ik op de tunnel, mijn linkerbeen trok ik op en zette het ernaast, liet me verder in de XS glijden tot mijn achterwerk het zitje raakte en ja hoor, daar kwam die fameuze kick onmiddellijk  in mijn lijf! Zeer aangename zithouding, veilig gevoel, het goed zicht voor en opzij, de body van de XS sloot zich gewoon om me heen. Met twinkelende oogjes ben ik uit de XS gestapt, keek op naar Etienne en zijn lach zei boekdelen: hij wist genoeg, ook ik was op slag verkocht!

Dus dames, laat je zeker niet weerhouden, ook voor ons is er een perfecte velomobiel verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2012. All Rights Reserved. 

Created by Mady De Boel