Fietsen gemaakt door fietsers
Get Adobe Flash player

De QuestXS is evenals de Quest en Strada een comfortabele en snelle driewieler voor dagelijks gebruik. De Quest heeft twee sturende en geremde voorwielen en een aangedreven achterwiel.

Bij het ontwerpen van de QuestXS is het uitgangspunt geweest een Quest te maken die voor kleinere mensen net zo goed rijdt als de Quest voor grotere mensen doet. Met de stoel hoog gemonteerd is de Quest niet optimaal voor kleinere mensen, vooral de stabiliteit in bochten en bij zijwind hebben hieronder te lijden.

Bij de QuestXS is de breedte van de carrosserie gelijk gehouden aan die van de Quest. De lengte en de hoogte zijn aangepast aan kleinere rijders, het instapgat is kleiner voor meer knieruimte.

Door de lagere carrosserie en stoelpositie ligt het zwaartepunt lager, daardoor kan je sneller door de bocht bovendien heeft zijwind minder grip op de lagere en kortere fiets met een aanzienlijk kleiner zijoppervlak.

Ten slotte voelt het gewoon beter in een Quest te rijden die je goed ‘past’ zoals ook een goed passende jas beter voelt.

QuestXS € 6550:
Carbon bodem, verlichting (12V accu, oplader, knipperlichten, Cyo 80Lux, claxon, binnenlicht, remlicht), 30 versnellingen, tas, computer, ventisit mat, schuimdeksel, SPD-pedalen, pomp, extra binnen- en buitenband, gereedschap.

Optioneel Top Carbon versie € 900:
Carbon top & achterbrug, Sram X0 derailleur & kmc Gold ketting.

Bron: Velomobiel.nl

Prijzen onder voorbehoud

Copyright © 2012. All Rights Reserved. 

Created by Mady De Boel