Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; theme_MenuItem has a deprecated constructor in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-content/themes/emvelomobiel-website-4-online/library/navigation.php on line 245 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; VMenuWidget has a deprecated constructor in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-content/themes/emvelomobiel-website-4-online/library/widgets.php on line 126 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; LoginWidget has a deprecated constructor in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-content/themes/emvelomobiel-website-4-online/library/widgets.php on line 205 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in VMenuWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3986 Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in LoginWidget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /customers/c/2/5/emvelomobiel.be/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3986 De opening van EMvelomobiel op 12.01.2013 | EMvelomobiel.be
En nog een WordPress website
Get Adobe Flash player

De opening van EMvelomobiel was succesvol. Een constante drukte die kei-gezellig was. De koer stond steeds gevuld met Quest’en, QuestXS’en, Strada’s, Mango’s, 2-wielers en auto’s. Door de autodrukte dachten de buren dat de amateursvoetbalploeg aan het spelen was! 🙂
Het enthousiasme van ieder onder jullie, was een blijk dat er nood was aan een werk- en verkooppunt van velomobielen in België. Dank aan iedereen voor het enthousiasme en vertrouwen dat jullie stellen in Emvelomobiel, alsook aan de Limburgse liggers en HPV-België!

Klik op volgende link om de foto’s te bekijken: foto’s opening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Copyright © 2012. All Rights Reserved. 

Created by Mady De Boel